76 mennesker vil ikke spille for ridderen

Selv om ridderen har en stærk styrke i øst, vil det være en større chance for at mødes med holdet, men ikke alle spillere vil være sammen med James, vil være med i Cleveland, i dag, når interview , 76 basket trøjer generaler McConnell sprængte uhyggeligt sprog, de ønsker ikke at spille for Cavaliers.

76人大将不愿为骑士效力:我XX不想去克里夫兰

I år i januar, Cavaliers i bestræbelserne på at styrke point guard, 76 point guard McConnell er et af deres mål, og LeBron – James har også udtrykt taknemmelighed for McConnell. Men fordi manglen på chips nåede en sådan transaktion ikke.

McConnell gik ikke ind i en ridder, i virkeligheden ønskede han ikke at forlade Philadelphia, interview i dag, McConnell på ordene, “verdens bedste spiller James vil have mig så stor, men jeg XX Ønsker ikke at gå til Cleveland. ”

McConnell kommer fra University of Arizona, 2015 NBA Draft, og han er ikke blevet udvalgt af nogen hold. Den sommeren underskrev 76ers billige basketball trøjer og McConnell en fireårig kontrakt, hvor han spillede en god præstation, forblev i ligaen.

McConnell sports evne er ikke udestående, kroppen i NBA er der ingen fordel, personligt angreb der er nogle problemer, men i feltet er han en god arrangør, sjældent lavet fejl, har en god defensiv evne, kan være meget god Afslutningen af ​​arbejdet med coaching. I januar i år havde han i et kamp mod Celtics et enkelt skud spillet 9 point og 17 assisterer. Kort efter kampen mod Knicks, afsluttede han også sin første karriere summer.

I løbet af den sidste sæson spillede McConnell på vegne af de 76 spillere 81 spil, hvoraf 51 spil starter, i gennemsnit 26,4 minutter spillet, kan du vinde 6,9 ​​point og 6,6 assisterer, hans skydeprocent billige nba trøjer på 46,1%, men hans tre Boldslaget er kun 20%. Den nye sæson, med Simmons comeback, er Fulz til at deltage, McConnell i de 76 personer muligheden kan reduceres tilsvarende.

Skriv en kommentar